Daikin Transportkoeling nam Zanotti in 2016 over en investeert sindsdien in alle aspecten van het bedrijf, van R&D en productie tot verkoop en service en commerciële mogelijkheden. Zanotti is een koelspecialist die inmiddels tientallen jaren ervaring heeft in commerciële en industriële koeling en in het transport van verse en diepgevroren producten.

Koelprogramma Daikin

Het nieuwe mobiele koelprogramma van Zanotti bestaat onder meer uit de Invisible-serie, bedoeld voor montage onder het chassis van het voertuig met behoud van hoogte en aerodynamica. Op andere markten dan de Noord-Europese zijn volgens Daikin de laatste vier jaar al grote aantallen invisible units geïnstalleerd in onder meer voertuigen die worden ingezet food, retail en farmaceutische bedrijven. 

Lichte commerciële voertuigen

Een andere variant is de Zero-serie. De fabrikant meldt dat deze serie de nodige flexibiliteit biedt voor lichte commerciële voertuigen dankzij eenvoudige installatie en onderhoud en de mogelijkheid om de condensatie-eenheid op het dak of de voorwand van de laadbak te monteren, gecombineerd met een ultradunne verdamper die in de laadruimte is geïnstalleerd om het laadvolume te  maximaliseren. 

Koeling voor vrachtwagens

De SFZ-serie is bedoeld voor kleine tot middelgrote vrachtwagens met als kenmerken een goede energie-efficiëntie, een laag geluidsniveau en gebruiksvriendelijkheid. Deze apparatuur is bedoeld voor het koelen van producten in middelgrote verpakkingen.

Ten slotte is er de nieuwe Uno-serie. Deze wordt onafhankelijk aangedreven en is beschikbaar in verschillende capaciteiten, voor middelgrote tot zware vrachtwagens.