De elektrische bedrijfswagen Goupil G2 is na de grotere en zwaardere G4 de tweede Goupil die op de Nederlandse markt verschijnt. De G2 is compact, licht en wendbaar. Van Blitterswijk ziet de G2 daarom als een ideale voertuig voor onder andere campings, golf- en vakantieparken, campussen, instellingen en onderhoudsdiensten. 

Opbouwmogelijkheden Goupil G2

De achterzijde van de Goupil G2 biedt een aantal opbouwmogelijkheden, zoals een open laadbak met opzetschotten of een dichte opbouw met rolluiken. Er zijn twee types accupakketten leverbaar, te weten loodzuur en lithium. Het laadvermogen is maximaal 596 kg. De G2 heeft een typegoedkeuring L7e-CU of is als MMBS-voertuig te bestellen. 

'Goupil G2 komt daar waar een bestelwagen niet kan komen'

Door zijn compacte buitenmaten en kleine draaicirkel kan de Goupil G2 op plaatsen komen waar een traditionele bestelwagen niet kan komen, aldus Van Blitterswijk. Door de eenvoudige bediening kan bijna iedereen ermee rijden. De Goupil G2 heeft een cabine waar twee volwassen personen ruim in kunnen zitten. 

In de afgelopen maanden is de nieuwe aanwinst uitvoerig getest en hebben diverse Nederlandse relaties het prototype mogen aanschouwen en testen. De eerste voertuigen zijn naar verwachting eind juli 2019 in Nederland en beschikbaar voor demonstraties.