De Celebration Edition wordt voorzien van een luxueus aangekleed interieur, met onder meer een standaard cognackleurig leerpakket.

Super Space Cab sinds 1993

“Hoe kunnen we de chauffeur het allerhoogste comfort bieden?” Die vraag leidde in 1988 tot de introductie van de DAF 3300 Space Cab, die dankzij het verhoogde dak een nieuwe standaard op het gebied van binnenruimte en chauffeurscomfort zette. In 1993 introduceerde DAF de overtreffende trap: de Super Space Cab, waarmee DAF naar eigen zeggen opnieuw een nieuwe norm introduceerde.

Stahoogte van 2,23 meter

De nieuwste grote cabine van de DAF XF heeft een inhoud van 12,6 m3 en is daarmee volgens DAF de meest ruime op de markt. De XF-cabine biedt een stahoogte van 2,23 meter en maar liefst 925 liter opbergruimte. Standaard zijn twee 80 centimeter brede en 2,20 meter lange bedden, voorzien van een dik matras.
Celebration Edition Super Space Cab

De DAF XF Super Space Cab Celebration Edition is beschikbaar als 4x2 FT- en 6x2 FTG-trekker en in elke bakwagenvariant. Qua motorisering kan worden gekozen voor de Paccar MX-11 met 330 kW/450 pk of voor de Paccar MX-13-motor met 355 kW/480 pk of 390 kW/530 pk.

Comfortmatras van DAF 

De aankleding van deze ‘special’ is afhankelijk van het land; voor elke markt wordt een uitvoering samengesteld die aansluit op de lokale wensen. Elke Celebration Edition is voorzien van het Exclusive-interieur, inclusief het genoemde cognackleurige leerpakket. En op het bed ligt DAF’s 15 centimeter dikke comfortmatras. Bovendien zijn zaken als het snelle DAF TNR-navigatiesysteem, de meest uitgebreide klimaatbeheersing inclusief bediening vanaf de achterwand en DAF’s grote koelkast standaard.
250.000ste Super Space Cab