Hiermee heeft FSA Transport immers een nieuw visitekaartje op de weg. Na de uitbreiding van het wagenpark bestaat dat nu uit vier wagens. Het transportbedrijf uit Maassluis heeft voor de Iveco S-Way gekozen op basis van de goede ervaringen met de Iveco Stralis die zij met succes hebben lopen.

FSA Transport kiest voor 460 pk

FSA Transport heeft gekozen voor een Iveco S-Way uit voorraad die voorzien is van de 460 pk sterke Cursor 11-motor. De S-Way 4x2 wordt ingezet voor lange ritten naar Frankrijk, Duitsland en België en gaat specifiek gebruikt worden voor containervervoer. De truck van Italiaanse makelij met ZF Hi-Tronics 12-traps geautomatiseerde versnellingsbak is volledig uitgerust met twee bedden en een Hi-Connect-infotainmentsysteem inclusief TomTom-trucknavigatie. Daarnaast is de truck uitgevoerd met een onder de cabine geïntegreerde standkachel. Dit komt de aerodynamica ten goede, omdat deze niet meer op het dak is gemonteerd. Hierdoor verlaagt de luchtweerstand en vermindert het brandstofverbruik van de Iveco S-Way met soms wel 3 procent.

Goed materieel

Uit ervaring weet Farshid dat je met een Iveco zonder moeite 1.500.000 kilometer kan rijden. Mede hierdoor is hij enorm blij met zijn nieuwe aanwinst: "Ook in de huidige situatie blijven we investeren in nieuw materieel. Daarnaast voelt het enorm goed om te rijden met een Iveco. We zijn een erkend transportbedrijf en hebben graag de allernieuwste wagens op de weg rijden. Continu investeren we hierin.  We willen blijven laten zien dat we met goed materieel rijden. De Iveco S-Way is voor ons de juiste vervolgstap en bovendien een prachtig visitekaartje."

FSA Transport

FSA Transport is opgericht in 2010 en begonnen met het bezorgen van pakketten. Het transportbedrijf uit Maassluis heeft een snelle groei doorgemaakt en is inmiddels ook overgestapt naar het vervoeren van containers en pallets. Het bedrijf is ISO- en Niwo-gecertificeerd, omdat het waarde hecht aan een verantwoorde en milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Het volledige wagenpark voldoet tevens aan de hedendaagse milieueisen en is Euro 6-gecertificeerd.