Deze evenementen vinden steeds plaats van donderdag tot en met zaterdag. Op de zaterdagen ligt het accent op de chauffeurs en hun familie. Belangstellenden kunnen de S-Way ter plekke bekijken én rijden. Iveco heeft per locatie zeven trekkers met oplegger beschikbaar voor proefritten. 'I am unstoppable' is de slogan die de beleving van de S-Way moet ondersteunen. Aanmelden voor een van de volgende Ride & Drive-dagen kan hier.

Iveco S-Way Ride & Drive

De redactie van Transport en Logistiek bekeek de S-Way tijdens de Ride & Drive in Etten-Leur. Na de korte kennismaking deze zomer overheerst ook nu het positieve gevoel over deze nieuwe langeafstandtruck. Natuurlijk ligt bij de importeur het verzoek om op korte termijn een langere rijimpressie te kunnen rijden. Zodra die rit is gemaakt, zullen wij via de site en het magazine onze indrukken delen. 

International Truck of the Year 2020

De S-Way is een van de genomineerden voor de verkiezing van International Truck of the Year 2020. Die prijs wordt aan de vooravond van de beurs Solutrans in het Franse Lyon bekendgemaakt. Dat gebeurt op woensdag 20 november en de redactie van Transport & Logistiek is daarbij aanwezig.