De Iveco X-Way heeft een 420 pk 11 liter-motor. De nieuwe truck heeft een ON+-configuratie. Dit betekent dat hij een grotere oprijhoek en bodemvrijheid heeft dan de ON-configuratie. Ook voorziet deze configuratie in een verbeterde bumperbescherming. Het nieuwe voertuig van Van Brenen heeft een wielbasis van 3.800 millimeter. De X-Way is uitgevoerd met verschillende extra opties, waaronder een aslastweegsysteem, Radio Hi-Connect met navigatie, Hybride-bumper en de rocking-modefunctie. Met het laatstgenoemde kan een chauffeur wanneer de truck vastzit, het voertuig aan het wiegelen brengen, waardoor het los kan komen en de chauffeur zijn weg kan vervolgen.

Iveco X-Way

Het voertuig is uiteraard bestickerd met de huisstijl van Van Brenen. Daarnaast heeft Luca van Brenen zelf ook nog wat aan het uiterlijk van de nieuwe truck gedaan. Zo heeft de X-Way Alcoa Durabright aluminium velgen. Deze zijn lichter dan stalen velgen wat gunstig is voor het laadvermogen. Verder zijn diversen onderdelen wit gespoten, zoals de zonneklep, spatborden, spiegelkappen en de grill.

Portaalsysteem

De X-Way is uitgerust met een portaalsysteem: de Hyva-lift type TS2014 TA Z. Deze opbouw is verzorgd door Hyva. Het Hyva Titan-portaalsysteem is onder andere voorzien van een Hyva automatisch afnetsysteem, snelgang, radiografische afstandsbediening, stempelplaten voor onder de steunpoten en werkverlichting

Familiebedrijf

Het familiebedrijf Van Brenen is al ruim 75 jaar gevestigd in Doorn. Door de jaren heen heeft het zich ontwikkeld tot een middelgroot bedrijf die zijn klantenkring voornamelijk in de Utrechtse Heuvelrug en aanliggende gebieden heeft. Het bedrijf biedt transport voor verhuizingen aan en levert (rol)containers aan voor de zakelijke en particuliere markt in een straal van 40 kilometer rondom Doorn. Het bedrijf heeft inmiddels twaalf voertuigen in zijn wagenpark. Dit zijn verhuis- en perswagens en trucks met een haakarm- en portaalsysteem.