Renault Trucks staat achter de hoogwaardige kwaliteit van zijn producten en wil klanten op deze manier extra aantrekkelijk kennis laten maken vernieuwde 2020-truckmodellen. De optimalisering van deze modellen in combinatie met de verlenging van de garantieperiode zorgt voor een verlaging van de Total Cost of Ownership voor de genoemde modellen. 

Voorwaarden garantie 

De drie jaar volledige garantie, met een maximum van 400.000 km geldt voor alle typen Renault Trucks modeljaar T 2020 en D 2020 die vanaf 1 maart 2020 worden verkocht. De algehele voorwaarden zijn te vinden op de website.

Zorgeloos ondernemen

“Met deze aanbieding willen wij klanten kennis laten maken met onze betrouwbare producten en dienstverlening”, verklaart Remko Bal, director Service Market & Retail Development bij Renault Trucks Nederland. "Wij hebben vertrouwen in onze producten en garanderen onze klanten met de drie jaar garantie dat ze zorgeloos kunnen ondernemen.”

Renault D

De Renault D 2020 biedt de chauffeur een comfortabele en veiligere werkomgeving doordat de indeling van het interieur is vernieuwd. En de Euro 6 step D-motor verbruikt tot 7 procent minder brandstof, waardoor ook minder CO2 wordt uitgestoten. Tevens zijn alle nieuwe motoren in het leveringsprogramma van Renault Trucks compatibel met XTL (synthetische diesel). 

Renault T

Net als de Renault D profiteert de T 2020 van de nieuwe kenmerken van de Euro step D-motor. Deze combineert het ‘map-based’ Optivision-systeem (optioneel) van de jongste generatie met geïntegreerde database en de adaptieve snelheidsregelaar Eco Cruise Control.

Comfort is het uitgangspunt geweest voor het vernieuwde uitrustingsniveau van het modeljaar 2020. Standaard wordt de nieuwe modellen geleverd met onder andere een lederen stuurwiel met een verstelbare stuurkolom in drie richtingen, een cabine-instap met rvs-portierdrempel en een carbon look dashboard. De T High heeft standaard een luxe beklede chauffeursstoel met twee comfortabele armleuningen.