iveco s-way transportbedrijf verhoefRobin Verhoef, directeur van transportbedrijf Verhoef, maakte voor het eerst kennis met de Iveco S-Way tijdens de Ride & Drive-dagen. Hij raakte onder meer onder de indruk van de rijeigenschappen. Iveco Schouten Utrecht heeft vervolgens een week lang een demotruck beschikbaar gesteld, zodat hij en zijn chauffeurs wat langer achter het stuur konden kruipen."De chauffeurs die ermee gereden hebben waren net als ik erg enthousiast over de Iveco S-Way”, vertelt Verhoef. "Dat maakte de keuze voor een nieuwe vrachtwagen een stuk makkelijker. Hij functioneert meer dan naar behoren en het is een fijne wagen om de weg mee op te gaan.”

Transportbedrijf Verhoef distribueert bouwmaterialen

De S-Way wordt bij transportbedrijf Verhoef specifiek ingezet in de bouwmaterialendistributie en gaat rijden voor onder andere Stiho, een groothandel die diverse bouwmaterialen levert aan bouwend Nederland. De nieuwe truck wordt gestationeerd op de locatie in Utrecht, het start- en eindpunt voor de chauffeurs.

Uitrusting

De nieuwe vrachtauto van de Maarssense transporteur is voorzien van een lichtbak en zwaailampen op het dak. Robin Verhoef is tevens tevreden met het spuitwerk. Zelfs de dieseltanks zijn in de blanke lak gespoten, zodat deze langer mooi blijven. "Het is een schitterende truck!"

Drie Iveco's

Ruim negentig jaar is transportbedrijf Verhoef al actief in de distributie van bouwmaterialen en aanverwanten zaken door heel Nederland. Het bedrijf beschikt over een wagenpark met vijftien vrachtwagens, waarvan drie Iveco's. Achter de nieuwe truck hangt een trailer met een meeneemheftruck, zodat de chauffeur alle materialen gemakkelijk kan in- en uitladen. 

Apetrots op de S-Way

Leverancier Iveco Schouten (Utrecht) en transportbedrijf Verhoef heben een prima band met elkaar. Verhoef: "Tijdens het aankoopproces hebben zij ons perfect begeleid." Steef van Vulpen, verkoopadviseur bij Iveco Schouten, vult aan: "We zijn trots dat een trouwe, tevreden Iveco-rijder wederom voor een nieuwe Iveco kiest. Daarnaast zijn we natuurlijk apetrots dat zo'n mooie wagen in de regio Utrecht rijdt."