De klimaatdoelstellingen, emissievrije binnensteden en de rol van duurzame brandstoffen in aanbestedingen: als transporteur of verlader kom je voor flinke keuzes te staan. Want ook jouw bedrijf moet ergens de komende jaren verduurzamen. Bij Green Planet hebben we jarenlange ervaring met duurzame brandstoffen, energiedragers, voertuigen en techniek en kunnen we jou dus helpen bij het maken van de juiste keuze! Wacht daarom niet tot het moet, maar maak het jezelf nu alvast gemakkelijk. Dat scheelt straks een hoop zorgen.

Bekijk de webinar van Green Planet

Hoog tijd dus om in actie te komen. Tijdens een speciale webinar op woensdag 21 april vertellen we alles over wat er komt kijken bij rijden met elektrische trucks en waterstoftrucks. Panelleden van onder meer TVM, ING en Nijenhuis Truck Solutions geven antwoord op vragen als: Zijn deze trucks te verzekeren en te financieren? Hoe zit het met subsidies? Welke keuzes heb je? En wat kan het jou opleveren? We gaan in op de huidige ervaringen, verwachtingen, voertuigen en op techniek.

Aanmelden

Na de webinar heb je een completer beeld, meer kennis en overzicht en ben je beter op de hoogte van de laatste stand van zaken. Aanmelden voor de webinar kan via greenplanet.nl/webinar. Daar is ook meer informatie over de verschillende mogelijkheden te vinden.

Haak je aan?

Ja, verduurzaming is een uitdaging. Maar het kan je ook heel veel opleveren:

• Je blijft welkom in binnensteden en milieuzones;
• Je werkt aan een innovatief bedrijf;
• Je blijft kansrijk in aanbestedingen;
• Je zorgt voor een lagere CO2-uitstoot.

Wil je niet wachten op de webinar? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Neem contact met ons op via [email protected].

Over Green Planet

Green Planet is een multifueltankstation in Pesse (Drenthe). Wij geloven in een tankstation dat méér biedt. Dus ook de meest duurzame brandstoffen. Zo werken we vandaag nog aan het schonere transport van morgen.

Dit project wordt uitgevoerd onder de regeling DKTI-Transport van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en medegefinancierd door de financieringsfaciliteit voor Europese verbindingen.