goederen bundelen

Dachser opent Container Freight Station in Waddinxveen

DACHSER opent Container Freight Station Rotterdam
Foto: Dachser

Logistiek dienstverlener Dachser heeft een nieuw Container Freight Station (CFS) geopend in Waddinxveen. Op de nieuwe locatie worden LCL-zendingen (Less Than Container Load) uit heel Europa gebundeld voor wereldwijde verscheping.

“Doordat het nieuwe CFS centraal is gelegen, is er een uitstekende verbinding met de zeehavens van Rotterdam en Antwerpen”, zegt Arco Huykman, Seafreight Manager Benelux. “Ook de luchthaven Schiphol is eenvoudig bereikbaar. Dit alles maakt het voor Dachser mogelijk om alle groupage-zendingen van zijn klanten met eenzelfde snelheid en efficiĂ«ntie te leveren, ook als de eindbestemming buiten Europa ligt.”

Flexibel

De opening van het CFS biedt klanten van Dachser naar eigen zeggen voordelen als het gaat om flexibiliteit, snelheid, kwaliteit en schaalbaarheid. Dankzij de eigen hub kan de logistiek dienstverlener flexibeler inspelen op last-minute verzoeken van klanten. Wanneer een afgehaalde zending alsnog urgent wordt, kan worden bekeken of er alternatieve mogelijkheden zijn om de goederen te versturen.

Dachser heeft in totaal 300 vestigingen in Europa. Het bedrijf draaide vorig jaar een omzet van 7,1 miljard euro, waarvan 363 miljoen in Nederland.

Lees ook: Dachser in Waddinxveen neemt nieuw warehouse in gebruik

U las zojuist Ă©Ă©n van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen:

Auteur: Annelies van Stijn