Transport vormt de rode draad voor De Bresser Verhuizingen BV. Vanuit vestigingen in Oisterwijk, Tilburg en Breda bedienen 75 medewerkers dagelijks de klanten. Tomas Brands: “We zijn specialist in particulier, zakelijk en internationaal verhuizen, aangevuld met internationaal meubelvervoer voor de B2B markt. Daarnaast richt De Bresser Logistiek zich op het vervoer van ziekenhuis- en verpleegbedden in Nederland, België en Duitsland. Daar passen veilige en goed presterende Renault Trucks bedrijfswagens bij. Die hebben we met deze 8 Renault Masters absoluut gevonden.”
Beide bedrijven zijn onderdeel van dezelfde organisatie.

Sterke performance, goede prijs-kwaliteitverhouding

De eerste ritten zijn inmiddels al gereden. “En onze chauffeurs zijn enthousiast”, vertelt Brands. “De eerste bus ontvingen we al in november, dus we wisten bij de levering van de overige voertuigen wat we konden verwachten. Er staan namelijk al 40.000 kilometers op de teller! Sinds jaar en dag rijden we vracht- en bedrijfswagens van Renault Trucks. In de oriëntatiefase keken we ook even naar een ander merk, maar Renault Trucks kwam als beste uit de bus. Renault biedt een sterke performance en goede prijs-kwaliteitverhouding. Nu zijn we in staat om makkelijker te acteren op de mogelijke groei in onze logistieke tak.”

“We zijn trots op deze mooie, nieuwe serie prachtige bussen. En op het langdurige partnership met BAS Truck Center. Zowel als het aankomt op de aanschaf van nieuwe voertuigen als het onderhoud op ons bestaande wagenpark”, beëindigt Tomas Brands zijn verhaal.

Specificaties Renault Master CCAB L4

De Renault Master Chassiscabine L4 is de langste in haar soort. Dit in combinatie met dubbellucht. De Just Drive laadbak is geleverd met een BÄR laadklep met een capaciteit à 750 KG. Het bijzondere aan deze uitvoering is de laadklep met 2.110 mm platform. Dit komt van pas bij De Bresser Verhuizingen om de lange bedden te transporteren. Daarnaast zijn deze bedrijfswagens uitgerust met 165 PK, PACK comfort en navigatie.

Lees ook: ''Sector moet zichzelf waarderen''