“Kennisdeling en standaardisatie staan bij ons hoog op de agenda. In vijf jaar hebben we al veel bereikt en 50 leden aangesloten. Ik wil dit nu naar het volgende niveau tillen”, aldus Jitske.

Baken voor de branche


Jitske is, als één van de weinige vrouwen in de sector, voor velen geen onbekende. Ze weet als geen ander waar je als ICT-leverancier tegenaan kan lopen én welke rol DALTI hierin speelt: “Toen ik met Filogic begon, kon ik nergens terecht met mijn vragen. Eigenlijk deelde niemand zijn lessen of valkuilen met elkaar. DALTI heeft de afgelopen jaren een culturele wending teweeggebracht. Leden zien elkaar nu als partners en gaan met elkaar in gesprek. Dat had niemand een aantal jaren geleden gedacht. We willen de komende jaren onze rol als baken verder uitbreiden. Zo delen we relevante kennis en organiseren we webinars en (netwerk)evenementen. Ook gaan we intensiever het gesprek aan met brancheorganisaties, overheden en andere partners. Onze focus ligt op het opbouwen van een stevige community en een grotere naamsbekendheid in de sector. Als je je bij DALTI aansluit, dan sta je voor kwaliteit en innovatie.”
Over DALTI

In 2018 sloegen TANS, Aventeon, Filogic, Centric Logistic Solutions, MobiCoach, Rainbow Solutions en Synple de handen ineen. Het was tijd voor verandering! Door onvoldoende kennisdeling tussen ICT-leveranciers werd telkens het wiel opnieuw uitgevonden. Onnodig veel tijd en geld gingen verloren aan iets wat waarschijnlijk allang bestond. Precies daarom is DALTI opgericht. Sindsdien zijn ze de spreekbuis van – en toegangspoort tot – ICT-leveranciers in transport en logistiek. Standaardisatie, samenwerking en kennis staan centraal. Ga voor meer informatie naar DALTI.nl

Lees ook: ‘Data van wegwerkzaamheden moeten voor elke transporteur beschikbaar zijn’