De uitvoering van de organisatie van de verkiezingen komt tot stand in opdracht van de sociale partners TLN, VVT, FNV Transport en Logistiek en CNV Vakmensen en is mogelijk gemaakt dankzij SOOB. De verkiezingen zijn belangrijk om een podium te bieden voor leerbedrijven en praktijkopleiders die zich op een positieve manier inzetten om jong talent in de sector te begeleiden. Ook zijn er awards voor aanstormende BBL-talenten. Met trots kunnen we hierbij de top 3 van genomineerden bekend maken.

Genomineerden voor Beste Leerbedrijf

De genomineerden voor het Beste Leerbedrijf 2024 zijn:
• Sanders|Fritom
• St vd Brink
• Van der Linden Groep

De winnaar wordt gekozen door een deskundige vakjury die bestaat uit Gabby Delhaas, STL (voorzitter), Caroline Blom, TLN, Linda Slagter, FNV en Robert van Dam, Steenbergen Transport, winnaar Beste Leerbedrijf Transport en Logistiek 2023 (op de foto). Op www.stl.nl/verkiezingen kun je de nominatievideo’s bekijken.

Genomineerden voor Beste Praktijkopleider

De genomineerden voor de Beste Praktijkopleider 2024 zijn:
• Eef Verhoekx, Mercuur Smart Logistics
• Karen Silleman, P.A. van Rooyen
• Piotr (Piet) Cnotalski, Jongeneel Transport

Stem op jouw favoriet!
De winnaar wordt gekozen via een online stemming. Tot 30 mei 12.00 uur kun je laten weten wie jouw favoriet is via deze stemwebsite.

Genomineerden Beste STL Talent Transport en Beste STL Talent Logistiek

De aanmelding voor de categorieën STL Talent Transport en STL Talent Logistiek is inmiddels gesloten. De winnaar wordt bepaald aan de hand van ingevulde checklists door de praktijkopleider, de mentor en de Adviseur buitendienst BBL.

En de winnaar is….
Alle winnaars in de verschillende categorieën worden op woensdag 12 juni 2024 op locatie bekend gemaakt door een bezoek op het bedrijf.

Lees ook: Beste Leerbedrijf: "Aandacht en maatwerk voor iedere student"