STL: “In de huidige markt verandert er veel. Om de volgende stap te kunnen zetten voor verzuimdienstverlening in onze sector transport en logistiek hebben we aansluiting gezocht bij het bedrijf Perspectief. Dit is een landelijk opererend dienstverlener gericht op een duurzame oplossing en op het voorkomen van verzuim. Zo kunnen we de kwaliteit van onze dienstverlening voor onze klanten beter waarborgen voor de toekomst. Wij zijn blij dat Perspectief onze dienstverlening op een goede manier wil voortzetten en continuïteit biedt voor onze klanten en onze medewerkers.”    

Dezelfde dienstverlening maar dan uitgebreider

De dienstverlening aan klanten blijft hetzelfde, maar dan uitgebreider. Perspectief beschikt namelijk over een veel groter team van deskundigen. Van (bedrijfs)artsen tot coaches en arbeidsdeskundigen. Allemaal gericht op het ontzorgen van werkgever en medewerker bij ziekteverzuim. Onder het motto ‘maakt beter’ zijn werkgevers verzekerd van een nóg betere multidisciplinaire aanpak die maatwerk mogelijk maakt. Perspectief is in de afgelopen 20 jaar behoorlijk gegroeid. Er werken nu ruim 500 medewerkers aan het beter maken van organisaties en hun mensen. Niet meer alleen op de hoofdlocatie in Harderwijk, maar op diverse locaties door het hele land. Meer informatie: Arbodienst Perspectief voor arbodienstverlening, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

Krachten bundelen   

STL: “De synergie die we zien op het gebied van duurzame inzetbaarheid is een mooie belofte van de voorgenomen samenwerking na de overname. Voor trajecten zoals PMO, RI&E en werkkrachtprogramma’s kunnen werkgevers terecht bij STL”. 
   

Over STL 

Wij zijn actief op de arbeidsmarkt in transport en logistiek. Opgericht door en vóór de sector, zorgen wij voor méér instroom en minder uitstroom. STL werkt voor bedrijven en de mensen die er werken. Wij brengen ze in beweging en helpen ze op weg. Zodat mensen met plezier aan het werk gaan en blijven. Veel dienstverlening wordt mogelijk gemaakt door SOOB, het opleidingsfonds voor de sector. Voor meer info: www.stl.nl.  

Lees meer: Sector kan extra inzetten op duurzame inzetbaarheid met subsidieregeling Mdieu.