Transport Compleet is dé plek waar de gehele transportbranche samenkomt: van (inter)nationale marktleiders in bedrijfswagens, opleggers en chassisdelen tot aan regionale aanbieders van accu’s en track-and-tracesoftware. Alle lagen van de transportsector zijn te ontmoeten op de vakbeurs. Met meer dan honderd exposanten belooft het dan ook een mooi en groots weerzien te worden in juni. 

Innovaties op Transport Compleet

Na twee jaar afwezigheid in Evenementenhal Hardenberg biedt Transport Compleet 2022 veel nieuwe producten, innovaties en oplossingen die een podium verdienen. Niet alleen op de stands en de beursvloer zijn deze te vinden, ook op het demoterrein buiten de evenementenhal worden deze gepresenteerd. 

De beursvloer vertegenwoordigt alle segmenten van de sector. Zo zijn er bedrijven gespecialiseerd in carrosseriebouw, banden en wielen, onderhoud, ICT, koeling- en aircosystemen, olie en brandstof en nog veel meer. Ondernemingen als Iveco, Michelin, Wijlhuizen, Webtrailer en Fuso Trucks zijn onder andere van de partij. Naast tal van bekende bedrijven, zowel op nationaal als regionaal gebied, verwelkomen wij dit jaar ook een aantal nieuwe deelnemers. 

Actie en livedemonstratie

Naast nieuwe exposanten wordt er deze editie ook vernieuwing gebracht in het programma van de vakbeurs. Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een vol en interessant programma waarbij actie en livedemonstratie centraal staan. Binnenkort zal het programma bekend worden gemaakt. Houd de website van Transport Compleet Hardenberg in de gaten om op de hoogte te worden gehouden van het programma. 

Het team van Transport Compleet nodigt mensen die actie zijn in de transportbranche van harte uit voor een gratis bezoek aan de vakbeurs in Evenementenhal Hardenberg. Of hij of zij nu alleen komt of met collega’s – de beurs verwelkomt iedereen graag! Via de website kan men zich gratis registreren voor een bezoek met code 2478. 

Transport Compleet is te bezoeken op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 juni 2022 van 14.00 tot 22.00 uur in Evenementenhal Hardenberg. De eerste editie van Transport Compleet in Hardenberg na twee jaar is nu ook zonder enkele maatregel te bezoeken. Gewoon als vanouds.