“Wij hebben er twee jaar op moeten wachten maar nu is het bijna zover: Transport Compleet in Gorinchem opent op 28, 29 en 30 september haar deuren”, vertelt Malou Peters, head of event van Transport Compleet. "Evenementen zoals beurzen zijn vanuit de overheid toegestaan, omdat deze evenementen in zogeheten doorstroomlocaties worden gehouden. Het wordt na twee jaar dus eindelijk weer mogelijk om live te netwerken met branchegenoten, inspiratie op te doen en alle noviteiten uit de sector te bewonderen."

Diverse segmenten tijdens Transport Compleet

Volgens Peters zal een breed scala aan exposanten uit diverse segmenten tijdens Transport Compleet vertegenwoordigd zijn. Naast vertrouwde en nieuwe namen zullen ook diverse truckmerken aanwezig zijn, zoals DAF, MAN en BMC.

Kennistheater

Het buitenterrein krijgt een extra boost met promotionele plekken en leuke activiteiten. "Daarnaast wordt het kennistheater in een compleet nieuw jasje gestoken”, vertelt Peters. “Dit zal in samenwerking met Bricklog de plek zijn waar de beursbezoekers op een laagdrempelige manier in contact komen met interessante sprekers en waar de modernste datatools en technologieën te zien zijn.

Coronacheck bij de entree

Voor beurzen tot 20 september geldt dat ze door mogen gaan met enkele aanvullende maatregelen, zoals 1,5 meter afstand en een maximale capaciteit van één bezoeker per 5 m2. Verder heeft Easyfairs besloten om als extra maatregel de coronacheck uit te voeren bij de entree om een beurs zo veilig mogelijk neer te zetten. Na de volgende persconferentie die gepland staat op 17 september komt Easyfairs met een update. “Wij hopen dat de reeds aangekondigde versoepelingen, die voor 20 september gepland staan, doorgaan”, zegt Peters. "Kijk voor de meest actuele maatregelen op onze website."

Transport Compleet is op 28, 29 en 30 september 2021 van 14.00 tot 22.00 uur te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem. Kijk hier voor meer informatie.