Hoogwerkers, heftrucks, shovels en/of andere zware goederen die qua lengte, breedte en hoogte niet voldoen aan de voorschriften voor het gebruikelijke wegvervoer is de tak die FreightNed hiermee vanuit de eigen groep kan aanbieden door deze stap. 

BeLo-directie ziet doorgroeikansen

BeLo-directieleden Bruni en Kling zijn blij met het samengaan van beide partijen. “We zien binnen de FreightNed Groep veel mogelijkheden om verder door te groeien met onze machinetransportactiviteiten. Het heeft een zeer sterke focus op sales waar we door de operationele drukte en huidige structuur zelf geen mogelijkheden meer voor hadden. Bovendien kunnen we klanten van beide bedrijven veelzijdiger diensten aanbieden.” 

belo overgenomen door freightned

FreightNed breidt pakket uit

Ronald de Rijke vult aan: “Door de overname van BeLo Logistiek kunnen wij naast het huidige Europese wegtransport, Benelux-distributie, Ocean, Intermodal, Bulk/Binnenvaart en Opslag & Handling ook het gehele pakket machinetransport, bouwgerelateerd transport en zwaartransport aanbieden. Daarnaast is de modaliteit meteen operationeel inzetbaar, en is ons huidige salesteam van zeven collega’s weer verder uitgebreid.”