Op deze avond stond H&S Group stil bij het feit dat Hempenius al 45 jaar betrokken is bij het bedrijf. Naast H&S-collega’s waren er velen uit de transport en logistieke wereld aanwezig. 

Ubbo Hempenius 

In meerdere speeches, waaronder die van ceo Timo Huges, werd de waardering uitgesproken hoe het bedrijf – opgericht in 1946 – zich onder leiding van Hempenius heeft ontwikkeld van een typisch wegtransporteur naar een moderne, ICT-gedreven logistieke dienstverlener. 

Koninklijke onderscheiding

De koninklijke onderscheiding voor Hempenius werd uitgereikt door de Asje van Dijk, burgemeester van Barneveld: “Ubbo Hempenius is een pionier op het gebied van logistieke oplossingen, en een bruggenbouwer pur sang”, aldus Van Dijk, "Zo heeft Hempenius enorm bijgedragen aan het ondernemersklimaat van de gemeente Barneveld, en heeft hij zich landelijk ingezet voor de collectieve belangen van de sector transport en logistiek.”

H&S Group

H&S Group – met meer dan € 200 miljoen omzet en ruim zeshonderd medewerkers – is een toonaangevende Europese logistieke dienstverlener in de vloeibarelevensmiddelenindustrie. In januari nam het bedrijf zijn intrek in het nieuwe hoofdkantoor in Barneveld. Ter gelegenheid van de feestavond lanceerde H&S een nieuwe bedrijfsfilm.