De beslissing voor deze voorgenomen fusie – de fusie moet nog worden goedgekeurd door ACM - is gebaseerd op gedeelde waarden van duurzaamheid, professionalisering, een toekomstgerichte visie en toewijding voor kwaliteit. De directie van SVZ wil deze waarden voortzetten om zodoende als bedrijf haar positie en netwerk van partners te versterken. SVZ  heeft vestigingen verspreid over het hele land en is een belangrijke speler in de Benelux, Noord-Frankrijk en het westen van Duitsland.

Expertise en aandacht

Met een vloot van 1.100 trekkende eenheden, ruim 1.800 opleggers en aanhangwagens, 100.000 vierkante meter opslagruimte en meer dan 1.750 medewerkers, verdeeld over meer dan 35 standplaatsen in heel Nederland, staat SVZ naar eigen zeggen klaar met haar expertise en aandacht voor kwaliteit waar de klanten op kunnen vertrouwen. Vanuit de missie om ondernemers in beweging te brengen vormen de kernwaarden Samenwerking, Vooruitstrevend en Zekerheid de leidraad voor alle activiteiten van SVZ.

Toekomst

“SVZ kijkt, onder leiding van Rober van Straalen en Jos Zandbergen, met enthousiasme naar de toekomst en blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige transportoplossingen in een snel veranderende wereld. Deze fusie is niet alleen een viering van het verleden, maar ook daarmee een gezamenlijk stap voorwaarts naar een nog veelbelovendere toekomst.”

Lees ook: 175ste Mercedes-Benz voor een keer niet in Zandbergen-rood