Of het nu om een via Marktplaats aangeschafte kast, een bank die van het ene stel naar het andere verhuist of een nieuwe wasmachine die van de witgoedzaak naar een klant moet: een snelle en betrouwbare koeriersdienst kan in dit soort gevallen goed van pas komen. 

Onlineplatform Brenger

Voor de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Haarlem, Amersfoort, ’s-Hertogenbosch en Leiden verbindt Brenger transportbehoeften via een onlineplatform aan koeriers die al onderweg zijn. Zo wil het bedrijf de toch al op de weg aanwezige transportcapaciteit optimaal inzetten. Dat is goed voor de planeet, voor de koeriers én voor de zakelijke en particuliere klanten die zo tijd en geld besparen.

Regionale data-inzichten

Vanaf deze maand kan het bezorgen dus binnen binnen vier uur. “Dankzij ons groeiende netwerk aan koeriers kunnen we hen steeds nauwkeuriger koppelen aan binnenkomende orders in de buurt”, vertelt Derk van der Have, medeoprichter en directeur van Brenger. “Dat we daarnaast ook over steeds betere data-inzichten per regio beschikken, betekent dat we meerdere transporten kunnen bundelen en het niveau van onze service steeds verder verbeteren. Zodra het bijvoorbeeld mogelijk wordt om het aanbod van transporten af te stemmen op de livelocatie van koeriers, is ophalen en bezorgen binnen dertig minuten tot één uur zelfs een optie.”