Hartman ExpeditieDe afgelopen maanden is de samenwerking tussen de beide bedrijven operationeel al geïntensiveerd. Ze zijn allebei gespecialiseerd in geconditioneerde (groupage)transporten naar Scandinavië.

Hartman Expeditie krijgt meerderheidsbelang

De zeventigjarige ceo van Brinkman Trans Holland – Christer Schyberger – heeft besloten zijn meerderheidsbelang in het bedrijf over te dragen aan Ronald Hartman van Hartman Expeditie. Hartman ExpeditieDe beide merken – Brinkman Trans Holland en Hartman Expeditie –blijven ongewijzigd bestaan. Michael Brinkman – naamgever en cfo van Brinkman Trans Holland – en Schyberger blijven een aanmerkelijk belang houden in het bedrijf. Brinkman: “Ronald en ik kennen elkaar al jaren en onze logistieke activiteiten sluiten naadloos op elkaar aan. Op dit moment gebeurt er erg veel in onze sector en is samenwerking en/of schaalvergroting belangrijk om op een goede en verantwoorde wijze onze klanten te kunnen blijven bedienen. De samenwerking met Hartman Expeditie garandeert een mooie en succesvolle toekomst voor beide bedrijven.” 

Samenwerking realiseren

De komende maanden zal door beide bedrijven onderzocht worden hoe de samenwerking verder zo soepel en efficiënt mogelijk gerealiseerd kan worden.