Drivers App

“Met de Drivers App van Data2Track kunnen we met een mobiele telefoon de functionaliteiten van een traditionele boordcomputer in een vrachtwagen aanbieden, maar dan met meer mogelijkheden”, zegt[1] ICT-manager Albert van de Ridder van Jonker & Schut. Het bedrijf heeft 28 trekkende en 70 getrokken eenheden die zowel transport als distributie verzorgen binnen de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Italië.

FleetTime

Daarnaast krijgt Jonker & Schut inzicht met de uren- en onkostenmodule van FleetTime in de gewerkte uren van de chauffeurs. “Wat voorheen werd bijgehouden in Excel, komt nu in de app. Dat scheelt tijd en kosten”, gaat Van de Ridder verder. “

Volgsysteem trailers

Jonker & Schut hoeft zich verder geen zorgen meer te maken over de locatie van hun trailers. Het bedrijf gebruikt het volgsysteem voor trailers. “Een kastje verzendt een signaal dat aangeeft waar de trailer is. Ook als hij niet is gekoppeld, want het werkt op een eigen batterij. En alle informatie komt weer binnen in de portal. Kortom, al deze systemen maken de informatievoorziening voor onszelf, klanten en chauffeurs een stuk eenvoudiger en duidelijker.”

Via data2track.nl