De nieuwe hal, strategisch gelegen in Oldenzaal, is ontworpen om de efficiëntie van de opslagcapaciteiten te maximaliseren en te voldoen aan de toenemende vraag van klanten. Met een oppervlakte van in totaal 5000 m2 biedt de ultramoderne faciliteit een verbeterde opslagoplossing die is uitgerust met de nieuwste technologieën in warehousing.

"Deze uitbreiding stelt ons in staat om onze klanten nog betere service te bieden en onze leidende positie in de logistieke sector verder te versterken," zegt Norbert Tip, adjunct-directeur van Beijer Logistics. "De nieuwe opslaghal is een toonbeeld van onze inzet voor innovatie en duurzaamheid. Het verhoogt niet alleen onze capaciteit, maar verbetert ook de efficiëntie en veiligheid van onze operaties."

Duurzaamheid

De nieuwe faciliteit is ook een reflectie van Beijer’s inzet voor duurzaamheid, uitgerust met energiebesparende technologieën en systemen die de ecologische voetafdruk van de operaties verminderen.

De opening van de nieuwe opslaghal is een belangrijk moment voor Beijer Logistics, omdat het bedrijf blijft groeien en inspelen in reactie op de veranderende behoeften van de markt. Beijer Logistics blijft zich inzetten voor het leveren van superieure logistieke diensten en het ondersteunen van de bedrijfsgroei van hun klanten.

Over Beijer Logistics

Beijer Logistics is een vooraanstaande logistieke dienstverlener sinds 1946, gespecialiseerd in alles van transport tot douaneservices en warehousing. Met een focus op persoonlijke service en technologische innovatie, streeft Beijer ernaar de logistieke ervaring voor haar klanten te optimaliseren.