for all it logistics digitalisatieDigitalisatie is een haast vanzelfsprekende ontwikkeling, want het digitaal opslaan en verwerken van documenten en gegevens levert veel besparing op. Niet alleen voor een bedrijf maar ook voor zijn klanten. 

Digitalisatie vermindert foutkansen

Gegevens worden minder handmatig ingegeven, waarmee het aantal handelingen wordt beperkt tot het minimum. Daardoor kunnen orders sneller worden verwerkt en vermindert de foutkans bij het ingeven van data.

Documentmanagement

Een ondernemer kan investeren in bijvoorbeeld moderne documentmanagementsoftware en/of -apps die passen bij zijn bedrijf. Het selecteren van de juiste software die aansluit bij de processen van het bedrijf, de benodigde documenten en informatie is een belangrijke beslissing en bepaalt in grote mate hoe succesvol en efficiënt de overstap naar papiervrij werken is.

Voorbeelden van digitale verwerking binnen de logistiek:

- Ingeven van orders via een webportal;

- Gebruik van apps voor chauffeurs;

- Track and Trace- / Notificatiemeldingen;

- Inkomende facturen inscannen;

- Elektronische facturatie met meesturen documenten;

- Digitaal aanmanen.

Start met innovatie, juist nu!

Voortaan digitaal orders aannemen, meldingen via apps aan de chauffeurs doorgeven en elektronisch factureren? Start dan met Parsis TMS! Meer info over dit uitgebreide en modulaire transportmanagementsysteem is te vinden op www.parsis.nl of telefonisch in te winnen via 088 7510202.

Parsis Logistics is een product ontwikkeld door For All IT Logistics, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.