Op logistiekenvacature.nl geplaatste vacatures worden ook actief gelinkt aan de site transportlogistiek.nl, onderdeel van het merk Transport & Logistiek. Dit merk heeft een sterk bereik onder beroepsgoederenvervoerders en logistieke dienstverleners. 

Logistieke vacatures ook gelinkt aan Routiers

Daarnaast worden de vacatures gelinkt aan routiers.nl, onderdeel van het merk Routiers. Dit merk heeft een gedegen bereik onder chauffeurs, eigen rijders en kleinere transportondernemers. Tevens worden de vacatures geplaatst op Jobappy met een bereik van 60.000 bezoekers per maand.

Doorplaatsing op vacaturetreffers.nl

Om ook geschikte kandidaten te werven in de bredere arbeidsmarkt worden de op logistiekenvacature.nl geplaatste vacatures doorgeplaatst op vacaturetreffers.nl. Deze site is onderdeel van BDUmedia, een grote krantenuitgever met een aanzienlijk regionaal onlinebereik. Om ook een landelijke algemene dekking te garanderen, worden de vacatures die op logistiekenvacature.nl worden geplaatst een-op-een doorgezet op Indeed, wereldwijd het grootste onlinevacatureplatform.

Vacature eenvoudig plaatsen

Werkgevers kunnen eenvoudig de vacature plaatsen op logistiekenvacature.nl en weten dan dat hun vacature gepromoot wordt in sterke merken uit de eigen branche. Dit voor een tarief van € 275 per vacatureplaatsing. Abonnees krijgen 10 procent korting met kortingscode
T&L01. Zo vind je de professional die je zoekt.

logistiekenvacature.nl logistieke vacaturesLogistiekenvacature.nl, dé vacaturesite voor de logistieke sector!