“CB is een mooi bedrijf; toonaangevend in de sector media en inmiddels van bewezen waarde in de healthcaremarkt, reageert Van Zomeren op haar benoeming. “Ik kijk ernaar uit om bij CB aan de slag te gaan en samen met het team het bedrijf te leiden naar een toekomst van duurzame groei en ontwikkeling. Beide genoemde markten zijn volop in beweging; CB kan hierin goederenstromen, diensten en partijen succesvol blijven verbinden.”

Lees ook: Koning Willem-Alexander opent shuttlewarehouse CB

Linda van Zomeren nu nog bij PostNL

Linda van Zomeren (51) is op dit moment directeur Groei bij PostNL en in die functie verantwoordelijk voor de opbouw van de PostNL-divisie actief in Food en Health. Eerder bekleedde zij verschillende directie- en managementfuncties binnen PostNL en TNT Post, onder meer in hr, logistiek en commercie. Zij startte haar loopbaan bij KPN, na haar studie Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Over CB

CB, dat dit jaar 150 jaar bestaat, is een fullservice logistiek dienstverlener voor de sectoren media en healthcare. Het bedrijf biedt oplossingen in integrale logistiek (van inslag, opslag en voorraadbeheer tot (inter)nationale levering), e-book- en audioboekdistributie, print on demand, e-commercelogistiek, financiële diensten en informatiediensten als bestelplatforms en datadashboards.

Misschien ook interessant: Minderheidsbelang PostNL in CB Healthcare