De uitbreiding betekent dat het wagenpark nu uit 35 vrachtwagens bestaat. Die zijn onderverdeeld in silo-, container, kipper- en tautlinertransport. Dochter Sarina Vink neemt de leiding van de container- en tautlinerdivisie.

Familiair

“Wij zien de overname van Vink Transport als een mooie aanvulling op onze huidige transportactiviteiten”, aldus Lennart van ‘t Kruis. Hij ziet veel gelijkenissen tussen H.C. Vink Transport met het eigen bedrijf. De organisatie heeft waardering in de historie en manier van bedrijfsvoering. “We zien al jaren een globaliserend ondernemingsklimaat waar de wereld steeds kleiner wordt, maar waarin persoonlijke communicatie vervaagt. Noem het conservatief, maar wij houden het graag traditioneel en familiair met de lijnen kort en de aanpak persoonlijk.”

Van ’t Kruis Bulk Logistics is een familiebedrijf die al 100 jaar transportdiensten verricht. Die zijn gericht op het vervoer van losgestorte goederen, bulkgoederen, bouwmaterialen en containers. Recentelijk geleden heeft de vierde generatie zijn intrede gedaan waardoor ervaring en verjonging een cocktail vormt die een duurzaam bedrijf in brede zin garandeert.

Lees ook: STEF Groep rondt overname BAKKER Logistiek af