Deze overname is in lijn met de strategie van de STEF Groep, grote speler in de voedingsmiddelenketen in Europa. Christophe Gorin, General Manager Noord-Europa van de STEF Groep, licht toe: "We zijn zeer verheugd om de teams van BAKKER Logistiek officieel te verwelkomen bij de STEF Groep. De nieuwe entiteit die we gaan creëren zal een belangrijke aanwinst zijn ten dienste van al onze klanten en zal ons positioneren als een belangrijke speler op het gebied van transport, logistiek en verpakkingsactiviteiten van voedingsmiddelen in Noord-Europa."

Aanwinst

STEF Groep is sinds 2014 gevestigd in Nederland en is gespecialiseerd in transport en logistieke diensten voor voedingsmiddelen (gekoeld en diepgevroren). STEF Nederland heeft 400 medewerkers en meer dan 100 voertuigen. Het opereert vanuit 4 vestigingen op 3 locaties: Bodegraven, Eindhoven en Raalte.
BAKKER Logistiek, een vierde generatie familiegroep, is gespecialiseerd in transport, logistiek en verpakkingsdiensten voor voedingsmiddelen (ambient en gekoeld) in Nederland. Het is één van de grootste temperatuur gecontroleerde bedrijven in het land, met 1.400 medewerkers en een vloot van 325 voertuigen. BAKKER Logistiek heeft 6 vestigingen op 3 locaties: Zeewolde, Tilburg en Heerenveen.

Lees ook: STEF Groep neemt Bakker Logistiek over