MAN Easy DriverEen vast onderdeel van het Easy Driver pakket is MAN Connected Services. Dat omvat onder meer positiebepaling en rijstijlanalyse (MAN Essentials), proactief onderhoudsmanagement (MAN Service Care) en de DriversApp, waarmee chauffeur en wagenparkbeheerder met elkaar in verbinding staan. Chauffeurs (of fleetmanagers) die voor maximale luxe willen gaan, kiezen voor het Commander Lion-pakket. Dit omvat onder meer het Comfortpakket (comfort chauffeursstoel, elektrisch bediende/verwarmde buitenspiegels, airco, zonnerollo, koelkast onder het bed, standkachel), het Licht & Zicht pakket (leddagrijverlichting, ledachterlichten, werklampen, grootlichtassistent en regensensor) en ledtoplichten. Ook inbegrepen is het MAN Media-pakket professioneel (met onder meer een navigatiesysteem en het MAN Sound System) en Ambiente-verlichting inclusief een leeslamp voor de chauffeur.

Safety-pakket Basic en Licht-pakket

Omdat veiligheid onderweg altijd prioriteit heeft, is er het Safety-pakket Basic met Adaptive Cruise Control (ACC), Stop & Go, noodremsignaal, ETA automatische zekeringen en een brandblusser (2 kg). Het Licht-pakket verhoogt de veiligheid met leddagrijverlichting, rode en witte dagverlichting en ambient lights.

Media Sound-pakket

In het Media Sound-pakket komt een navigatiesysteem voor West-Europa met geïntegreerd 7-inchdisplay samen met de indrukwekkende geluidskwaliteit van het MAN Sound System. Ook in handige features als bluetooth, videofunctie en USB/AUX-aansluitingen in het dashboard is voorzien.

Klik HIER voor meer informatie.