De vrachtwagens worden ingezet voor het transport van complete kunstexposities tussen Europese musea. De trucks zijn daarom voorzien van innovatieve systemen om deze kost- en kwetsbare voorwerpen schadevrij te vervoeren.

StreamSpace-cabine 

De ene Actros, een 1840 L heeft een StreamSpace-cabine met vlakke vloer, terwijl de 1833 L beschikt over eenzelfde type cabine maar met een motortunnen van 17 centimeter. De trucks zijn uitgerust met veiligheidssystemen zoals Active Brake Assist 4 en Side Guard Assist,en ook met zij- en achteruitzichtcamera’s. 

Bijzondere Actros-bakwagens

De bijzondere Actros-bakwagens zijn met de hand beschilderd. Het ontwerp is een knipoog naar het verleden: het lettertype op de trucks werd ook gebruikt in 1938 op de eerste truck van het bedrijf, ook een Mercedes-Benz. 

Hizkia Van Kralingen

Hizkia Van Kralingen werd in 1926 in Den Haag opgericht als verhuisbedrijf. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener dat al bijna dertig jaar musea en particuliere kunstverzamelaars wereldwijd bedient op het gebied van logistiek, kunsttransport en collectiebeheer. Hizkia Van Kralingen heeft circa honderd werknemers. Het wagenpark van de kunstspecialist bestaat uit tien (geklimatiseerde) trucks; acht daarvan zijn Mercedes-Benz.