Filogic is het transport management systeem van de toekomst. Daar hoort vooruitdenken en steeds een stapje slimmer werken bij. Dit TMS werkt volledig in de cloud. Route42 gaat Filogic helpen om het datagedreven systeem nog meer te verrijken en de data om te zetten naar concrete acties voor de vervoerders. 

Slimmer werken

Hierbij valt te denken aan het voorspelbaarder maken van de planning. Huidige planningen werken vaak met standaard tijdsblokken. En dit is precies waar de toegevoegde waarde van Route42 om de hoek komt kijken. Als er gezien wordt dat een vervoerder bij klant x vaak langer staat te wachten, volgt er automatisch een voorstel voor het aanpassen van de planning. Deze manier van slimmer werken zorgt voor besparing van tijd, maar ook voor meer werkplezier van de chauffeur. 

Over Filogic

Filogic houdt van vooruitgang en draagt met plezier bij aan de groeiambitie van transportbedrijven door de inzet van het eigen TMS. De komst van ‘de cloud’ zag het ICT-bedrijf als een grote kans: een TMS 100% in de cloud ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën! Deze revolutie binnen de transportsector is in de afgelopen jaren uitgebouwd en verfijnd tot een tool die erop gericht is om de business van transportbedrijven te stroomlijnen.

Over Route42

Route42, leider op het gebied van de data-gedreven beweging, revolutioneert de transportsector met toegankelijke business intelligentie. Het bedrijf bevindt zich op het snijvlak van slimme data, kennis en techniek van voertuigen van transportbedrijven, waar zij een wereld van inzichten en kansen biedt. Zij maken dit direct inzichtelijk voor iedere transportondernemer.

Lees ook: Manders Transport & Logistics gaat over op andere plannings-software