Noviteiten

Tijdens deze avond werden de aanwezigen in een Talkshow onder leiding van Jort Kelder bijgepraat over actualiteiten in de transportbranche. Daarbij schoven diverse interessante gasten aan tafel, waaronder Erik Brok van Mercedes. Zij gaven uitleg over de diverse noviteiten van de verbeterde nieuwe Actros L. Aan het einde van de talkshow kregen ondernemers de gelegenheid om in te tekenen voor een test van twee weken met de Actros DueL.

Vergelijken

Twee weken testen met de Actros DueL betekent voor de klanten dat zij zich een objectief beeld kunnen vormen ten op zichtte van andere merken. Zij krijgen de gelegenheid om twee weken de verbeterde Actros L in te zetten binnen hun eigen wagenpark en brandstofverbruik/efficiëntie, betrouwbaarheid, rijdynamiek, veiligheid en chauffeurscomfort objectief te vergelijken met andere merken.

De Actros DueL is een vervolg op de Fuel Duel die in 2010 in 21 Europese landen werd uitgerold. Na afloop van de test worden de gebruiksgegevens samen met de klant gedeeld en vergeleken.

Tekst: Matthijs Kobus

Lees ook: Aflevering 500 Actrossen in volle gang