Deze awards voor Veilig Transport, MVO, Innovatie, Prestatie in de sector en Duurzaamheid zijn prijzen waar naast een jury ook het publiek zijn stem kon laten gelden.

TVM Awards: Veilig Transport

Transportonderneming Schenk Tanktransport uit Papendrecht won de TVM Award Veilig Transport. Ewout Mol, QHSSE-manager bij Schenk Tanktransport, nam de award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Henrik de Leeuw, directeur van JobTrans. Schenk Tanktransport won de prijs omdat het bedrijf veiligheid overduidelijk centraal stelt in zijn bedrijfsuitvoering.

TVM Award Rijser Transport
Ron Rijser (Rijser Transport, winnaar TVM Award MVO).

MVO

Transportonderneming Rijser Transport uit Purmerend won de TVM Award MVO. Ron Rijser, dga Rijser Transport, nam de onderscheiding in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Charles Engelaar, director Marketing Communications bij Volvo Trucks Nederland. Rijser Transport won de prijs omdat het bedrijf kansarme jongeren met maatwerk een plek op de arbeidsmarkt te bieden.

VSDV Distributie winnaar award
Rober van Straalen (links, VSDV Distributie, winnaar TVM Award Innovatie).

Innovatie

Transportonderneming VSDV Distributie uit Zwaagdijk won de TVM Award Innovatie. Rober van Straalen, directeur van VSDV Distributie, kreeg de award uit handen van juryvoorzitter Rob Stomphorst, woordvoerder bij Veilig Verkeer Nederland. VSDV Distributie won de prijs omdat het bedrijf de gehele keten van opdrachtgevers, leveranciers en ontvangers om de vervoersstromen samenvoegt om veilig en efficiënt de stad in te gaan middels een maximale belastinggraad.

Cornelissen Groep TVM Awards
Berrie van Eldik (links, Cornelissen Groep, winnaar TVM Award Innovatie).
Prestatie in de sector

Transportonderneming Cornelissen uit Nijmegen won de TVM Award Innovatie. Berrie van Eldik, financieel directeur bij Cornelissen, nam de TVM Award in ontvangst uit handen van juryvoorzitter Menno Mekes, manager Mobiliteitscentrum Sectorinstituut Transport en Logistiek. Cornelissen won de prijs omdat het bedrijf zich inzet om het chauffeurstekort op te lossen en het imago van het chauffeursvak te verbeteren. De campagne 'roze chauffeuses' is hier een voorbeeld van.

TVM Awards 2022
Jim Visschers (links, Kivits Drunen, winnaar TVM Award Duurzaamheid).
Duurzaamheid

Transportonderneming Kivits Drunen uit Waalwijk won de TVM Award Duurzaamheid. Jim Visschers, cfo Kivits Logistics Group, kreeg de TVM Award uit handen van juryvoorzitter Paul van der Burgt, manager bij Van Eijck Groep. Kivits Drunen won de prijs omdat het bedrijf voortdurend op zoek is naar mogelijkheden om zijn bedrijfsactiviteiten te verduurzamen, daarnaast wordt er actief ingezet op sociale duurzaamheid.

Partners TVM Awards

De TVM Awards is een initiatief van TVM verzekeringen met steun van negen betrokken partners. De partners zijn: Volvo Trucks Nederland, JobTrans, Continental Benelux, Van Eijck Groep, Sectorinstituut Transport en Logistiek, Veilig Verkeer Nederland, Bumper, ANWB en Eye Wish.

Lees hier wie de Veiligste Chauffeur en Ridder zijn.