Volkswagen bedrijfswagensDe Caddy en Caddy Maxi Exclusive Edition komen dankzij bumpers en spiegels in carrosseriekleur, lichtmetalen 17 inch-velgen, bi-xenonkoplampen en donkergetinte achterlichtunits stijlvol voor de dag. Climatic airconditioning, comfortstoelen met lendensteun, een multifunctioneel, met leder afgewerkt stuur, het elektrisch pakket en Radio ‘Composition Audio’ met telefoonvoorbereiding zorgen voor een hoogstaand comfort. Voor maximaal gebruiksgemak zijn het licht- en zichtpakket, Light Assist, Adaptive Cruise Control, een verwarmbare voorruit en een parkeerhulp achter tevens standaard.
De Caddy Exclusive Edition er vanaf € 17.920 en de Caddy Maxi Exclusive Edition vanaf € 19.170 – beide exclusief btw. Daarnaast is er een inruilpremie van € 1.000.

Volkswagen Transporter Exclusive Edition

De Transporter Gesloten Bestelwagen en Dubbele Cabine zijn er ook in Exclusive-uitvoering. Ze beschikken over ledverlichting met Light Assist, het exterieurpakket met onder meer bumpers en spiegels in carrosseriekleur en lichtmetalen 17 inch-velgen (18 inch voor de versies met 150 kW TDI). Ook inbegrepen zijn Climatic airconditioning, een comfortbestuurdersstoel met armleuningen, Radio ‘Composition Audio’, Adaptive Cruise Control, het licht en zichtpakket en parkeerhulp achter. Voor de Transporter Dubbele Cabine komen daar bovendien het Dubbele Cabine Plus-pakket en het front en dashboard van de Multivan bij.
Voor de Transporter Gesloten Bestelwagen vraagt de dealer vanaf € 24.370 exclusief btw. De Transporter Dubbele is verkrijgbaar vanaf € 30.270 exclusief btw. Bij inruil geldt een premie van € 2.000.

Volkswagen Crafter Exclusive Edition

De Crafter Exclusive Edition is de meest compleet uitgevoerde Crafter. Hij beschikt standaard over voorzieningen als Adaptive Cruise Control, ledkoplampen, Light Assist en een achteruitrijcamera. Het comfort is van hoog niveau dankzij de ergoComfort geveerde bestuurderstoel, het multifunctionele stuurwiel, Radio Composition Media inclusief telefoonvoorbereiding, licht- en regensensor, parkeerhulp voor en achter en side protection. Zowel de voorruit als de ruitensproeiers zijn verwarmd en in de mistlampen vóór is bochtverlichting geïntegreerd.
De meest complete grote bestelwagen van Volkswagen Bedrijfswagens is er vanaf € 27.380 exclusief btw. De inruilpremie van € 1.500 maakt de Crafter Exclusive Edition nog aantrekkelijker.

Volkswagen bedrijfswagen-app

Alle genoemde Volkswagens worden standaard geleverd met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen-app inclusief één jaar ritregistratie of drie maanden fleetportal.