De voorloopastrekker is voorzien van kipperhydrauliek, zodat hij kan worden ingezet het vervoer van asfalt, zand, grind, grond andere producten. Dieleman Axel tekende voor de opbouw van de Hyva-kipperhydrauliek. De Iveco truck is uitgerust met de 510 pk en 2.300 Nm krachtige Cursor 13-dieselmotor met Hi-Tronix-versnellingsbak. Aan het chassis is ruimte voor 200 liter hydrauliekolie en 430 liter diesel. 

Prestaties Iveco Stralis 

Iveco-dealer Deba Bedrijfswagens uit Kapelle leverde het voertuig af. Verkoper Rini de Korne geeft aan dat deze vervolgorder tot stand gekomen is door de uitstekende prestaties van de Stralis die al in dienst zijn bij Kole Transport en de standvastige relatie tussen de klant en Deba Bedrijfswagens. 

Los gestort bulktransport

Kole Transport is door zijn jarenlange kennis en ervaring met los gestort bulktransport een begrip op de Nederlandse wegen. Het bedrijf is een onderdeel van Sagro, een multidisciplinaire onderneming op het gebied van infra, sloop, logistiek, milieu & ruimte en recycling. Door ontwikkeling en overnames is Sagro uitgegroeid tot een onderneming waar meer dan 250 mensen werken op verschillende locaties in Nederland.