De wedstrijd

Truckerscafés zijn van grote waarde voor vrachtwagenchauffeurs. Hier komen de truckers tot rust, kunnen ze een hapje eten en ontmoeten ze hun collega’s. Om de Truckerscafés in het zonnetje zetten, heeft IQ Select de wedstrijd “ Het Beste Truckerscafé van Nederland” in het leven geroepen. Op 2 juni worden de winnaars bekend gemaakt via de social media kanalen van IQ Select.

Stemmen

Tot en met 31 mei 2023 kunnen chauffeurs en liefhebbers van truckerscafés stemmen op hun favoriet. Uit alle aanmeldingen maken 29 genomineerde cafés kans op de hoofdprijs. Daarnaast maken ook de stemmers kans op een prijs. Stemmen kan via https://www.iqselect.nl/verkiezing-beste-truckerscafe-nederland/

IQ Select

De wedstrijd is in het leven geroepen door IQ Select, de baan bemiddelaar in de transportsector. IQ Select helpt werknemers in het transport met het vinden van een passende, stabiele baan waar beide partijen blij van worden. Hierbij kijkt IQ Select niet alleen naar eerlijke salarissen, maar ook naar een prettige werkomgeving. Kandidaten kunnen via de zoekmachine op www.iqselect.nl op zoek naar hun droombaan in het transport.

Lees ook: Zoektocht naar veiligste vrachtwagenchauffeur van start