Gefco Automotive Benelux is een full service ombouwpartner voor verschillende specialisaties. Van den Born levert open laadbakken, kippers en glasrastelen voor het complete bedrijfswagengamma van deze Europese bedrijfswagentak. Binnen het Qualified Vehicle Modifier-programma voegen beide bedrijven zich bij Snoeks Automotive en Tribus – zij zijn partners van het eerste uur.

Ford Qualified Vehicle Modifier

Het bedrijfswagenmerk hanteert in Nederland sinds eind 2018 een Qualified Vehicle Modifier-programma. Deze ‘modifiers' worden gevormd door een groep van bedrijven die door de fabrikant gekwalificeerd zijn om als partner werkzaamheden voor het merk te verrichten. 

Maatwerkoplossingen

De deelnemende bedrijven bieden hun maatwerkoplossingen volgens de kwaliteits- en veiligheidsnormen die Ford Bedrijfswagens voorschrijft. Zo moeten ze een uitgebreid kwaliteitsproces geïmplementeerd hebben. Voor de ombouw van bedrijfswagens moeten ze een garantie bieden die overeenkomt met de garantievoorwaarden van de bedrijfswagenproducent. Bovendien moeten ze kunnen aantonen dat een betrouwbare zakenpartner zijn op juridisch, technisch en commercieel gebied.